Bemet Elearning Basis

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€250
Begin
This training is currently closed

Welkom bij de online basistraining van Bemet.

In deze korte training leer je met behulp van een aantal korte video’s en bijbehorende opdrachten hoe je de software van Bemet kunt gebruiken. De training is voornamelijk bedoeld voor nieuwe medewerkers van ondernemingen die Bemet al een tijdje gebruiken, maar is ook een goede opfriscursus voor medewerkers die beter bedreven willen raken in basisfunctionaliteiten. De training wordt regelmatig bijgewerkt, waardoor nieuwe functionaliteiten na updates ook worden meegenomen.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Het standaardproces: De verschillende processtappen in Bemet schematisch uitgelegd, inclusief uitleg over verschillende definities.
  • Navigeren: Leer om in te loggen en hoe het navigatiemenu en het dashboard te gebruiken.
  • Werken met tabellen: Welke mogelijkheden zijn er om informatie te zoeken en in te delen naar eigen wens.
  • Informatie bewerken en toevoegen: Oefen met het bewerken van bestaande informatie en het toevoegen van nieuwe gegevens.

Zorg dat je na elke stap klikt op de knop ‘markeren als geleerd’. Na afronden van alle stappen kan je een certificaat downloaden via het overzicht [Mijn Traningen] bovenin het menu.

Let op: Om de training te kunnen volgen en alle oefeningen te kunnen maken is een test- of demo-omgeving nodig die u zelf ter beschikking heeft.