Bemet Locatiemanagement

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Welkom bij de Elearning Bemet Locatiemanagement.

Deze training is gemaakt voor ervaren gebruikers die werken met de module ‘Locatiemanagement en certificaten’ in Bemet, maar is ook interessant als u overweegt om in de toekomst met de module ‘Locatiemanagement en certificaten’ te gaan werken.

Let op! Voor deze training dient de module ‘Locatiemanagement en certificaten’ geactiveerd te zijn. Controleer dat via het menu ‘Bemet > Onderhoud > Gebruikers en toegangsrechten.

 • Dubbelklik op de gebruiker ‘##ELEARNIN’. Controleer in welke instance u zit, het nummer van deze instance correspondeert met het getal van de gebruiker waarmee u bent ingelogd. Het nummer van instance staat tussen haakjes boven in het scherm.
 • Ga naar de tab ‘Actieve modules bij aanmelden’.
 • Vink aan de linkerkant ‘Locatiemanagement / certificaten’ aan.
 • Klik op OK
 • Herstart Bemet.

Inhoud
In de training worden algemene eigenschappen van voorraadmaterialen behandeld en de specifieke eigenschappen van voorraadmaterialen met locatiemanagement. Dit zijn materialen waarvan de voorraad op verschillende locaties bewaard kan worden. De onderwerpen die worden behandeld zijn:

 1. Beheren van instellingen en stamgegevens voor voorraadbeheer
 2. Volledig of proportioneel afboeken
 3. Handmatig en automatisch alloceren
 4. Picklijsten maken en manco’s afhandelen
 5. Materialen terugleggen op voorraad
 6. Bonus: Werken met certificaatmaterialen
 7. Bonus: Werken met serienummers

Na het volgen van de training beschikt u over kennis van het proces van het beheren van voorraadmaterialen op verschillende locaties. Ook kan u de principes van locatiemanagement toepassen in uw bedrijfsprocessen. Bovendien heeft u basiskennis van het werken met certificaten en serienummers.